Šport > Nogomet
130 ogledov

Liverpool doma razbil mestnega tekmeca

Divock Origi Liverpool Everton EPA
Na treh sredinih zaostalih srečanjih angleškega prvenstva, so na vseh treh srečanjih slavili domači.

V angleški Premier ligi so bile danes odigrane tri zaostale tekme. Na Merseysidskem derbiju sta se pomerila Liverpool in Everton. Domači so z zadetkoma Divocka Origija in Mamadouja Sakhoja ob izteku prvega polčasa povedli z 2:0. V nadaljevanju sta zadetka prispevali še Daniel Sturridge in Philippe Coutinho. Redsi so tako visoko s 4:0 ugnali mestnega tekmeca in se s tekmo manj povzpeli na 7. mesto.

West Ham je z zmago proti Watfordu ohranil upanje na evropske vozovnice in se z rezultatom 3:1 po štirih zaporednih remijih veselil zmage. Kovače je v vodstvo popeljal Andy Caroll, Mark Noble pa je z dvema uspešno izvedenima najstrožjima kaznima povišal na 3:0. V 64. minuti je za goste znižal Sebastian Prödl, a kaj več kot častni zadetek gostom ni uspel.

V Manchestru se je domači United pomeril s Crystal Palacom. United je povedel že v 4. minuti, ko je žogo v lastno mrežo po predložku Mattea Darmiana pospravil Damien Delaney. Nove tri točke domačih je v 55. minuti potrdil Darmian.

Premier League, zaostale tekme:

Liverpool - Everton 4:0 (2:0)
Origi 43., Sakho 45., Sturridge 61., Coutinho 76.
RK: Mori (Everton) 50.

Manchester United - Crystal Palace 2:0 (1:0)
Delaney 4./ag, Dramian 55.

West Ham - Watford 3:1 (2:0)
Caroll 11., Noble 45./11m, 53./11m; Prödl 64.
Deeney (Watford) je v 91. minuti zastreljal najstrožjo kazen.
RK: Amrabat (Watford) 93.

Newcastle United - Manchester City 1:1 (1:1)
Anita 31.; Agüero 14.

Četrtek:
Arsenal - West Brom

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.