Magazin > Lepota & telo
159 ogledov

Na zabavo z lasuljo

Lasulje
1/5
Shutterstock
Z lepotno strokovnjakinjo Niko Veger smo se podali v svet lasulj, lasnih vložkov, čopov in fig. Zabava zagotovljena.

"Nabita s pričakovanji odprem vrata in skoraj me zadene kap od vse te dlake; lasulje, čopi, kite, fige podaljški in drugi eksotični dodatki za lase. Kot gurmanki za grivo so se mi pocedile sline in poskušanje lasnih specialitet se je začelo," je svojo izkušnjo v KSFH Hair ateljeju v Ljubljani na svojem blogu Beautyfullblog.si opisala lepotna strokovnjakinja Nika Veger, ki smo se ji pridružili pri raziskovanju sveta las. Naravnih in umetnih, dolgih in kratkih, skodranih in ravnih – kar vam srce poželi. Lastnica Dita je ustregla vsem našim željam in tako so se zvrstili številni hodi:

Podaljški na trakove (izposoja od 24 €/dan)

Odlični so za zgostitev in podaljšanje las (tudi za 60 centimetrov). Trakove preprosto vpnete med svoje lase s prišitimi sponkami. Na voljo so iz naravnih las ali sintetičnih. "Všeč so mi, ker dajo zelo naraven videz spuščenih las in so enostavni za namestitev."

Frufru na obročku (od 10 €)

"Obožujem raven, gost in dolg frufru. Na fotografijah je vedno videti tako seksi. A ko si potem vsake toliko odstrižem sprednje lase, žalostno ugotavljam, da so moji preveč skodrani, preredki in neubogljivi," je dejala Vegrova, ki se je navdušila nad frufrujem.

Krof gobica 

"Ker imam že spete lase, mi Vesna pokaže trik s posebno, okroglo penico, s pomočjo katere lase (dolžine do ramen) v trenutku spneš v bogato figo. Zanimivo. S tako frizuro se vidim tako v večerni obleki kot v razvlečenem puloverju. Ne pa na seksi zabavi..."

Čop s krokodilom iz sintetičnih las (od 18 €)

To je ultra hitro podaljšanje spetih las, saj svoje enostavno spneš v čop, na katerega potem pripneš umetnega. Izbira barv, dolžin in oblike je res velika.

Lasulje (izposoja od 10 €/dan)

V KSFH Hair ateljeju jih imajo na voljo več kot 500; kratke trendovske pričeske, paže, krasne dolge modele, lasulje za pust, hostese, gledališče, modna fotografiranja in zdravstvene težave (kar 15 modelov je na voljo po ceni, ki jo krije napotnica) ter lasulje kar tako. Med preizkušanjem različnih lasulj lahko ugotovite tudi, kakšna pričeska in kakšna barva las vam pristoji, še preden se zares ostrižete ali pobarvate.

Izposoja od deset evrov

Lasulje si lahko tudi izposodite. Če je vrednost lasulje do 100 evrov, stane izposoja 10 evrov, če je od 100 do 200 evrov, stane 20 evrov, dražje pa 30. Vštejte še 6 evrov za urejanje in nego. Izposoja kompleta naravnih podaljškov stane 30 evrov. Cene sintetičnih čopov se gibljejo od 15 do 37 evrov, odvisno od dolžine, frufruja od 10 do 32 evrov, za fige pa boste odšteli 12 evrov.

 Kaj moraš še vedeti?

  • Izdelke iz pravih las lahko barvaš in toplotno oblikuješ. Dalj časa ostanejo lepši kot sintetični, so pa seveda dražji (čopi ali podaljški od 3 do 5 x od sintetičnih).
  • Prednost sintetičnih podaljškov in lasulj je v nižji ceni in tem, da je njihova oblika vedno enaka, ne glede na vreme ali divjanje na plesišču.
  • Med preskušanjem različnih lasulj ugotoviš kakšna frizura in kakšna barva las ti pristoji, še preden se zares ostrižeš ali pobarvaš.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.