Magazin
9944 ogledov

Prepuščala se je orgazmičnim krčem

seks Shutterstock
Previdno je odprl vrata v spalnico in otrpnil od presenečenja. Njegova Barbara je ležala čez celo posteljo, nepokrita in oblečena v zapeljivo, erotično perilo. Ležala je na pol na boku in na trebuhu, eno koleno je imela visoko proti glavi in je bila s hrbtom obrnjena proti vratom.

Dih mu je zastajal, ko je s pogledom oblizoval njeno popolno telo. Mamljivo nastavljena zadnjica ga je povsem prevzela in tako si je želel pobožati napeto ritnico, da se ni mogel premagati. Sklonil se je nad njo, dlan previdno položil na ritnico in globoko zajel sapo. Božal jo je, jo občudoval in v skrbeh opazoval kako se mu polnijo spodnjice. Pravkar je bil pod prho in se poigraval z mislijo, da si ga vrže na roko, na koncu pa vendarle ostal le pri prhi in krenil v posteljo. Bil je pozen zato je njegova Barbi že spala. Vseeno pa mu ni dalo miru in je ohranil kanček upanja, da gre le za eno od njenih potegavščin. Upal je, da v resnici ne spi in se le pretvarja, da bi mu zmešala glavo. Ni se zganila niti za milimeter kar se mu je zdelo še bolj sumljivo. "Barbi?" je rekel tiho. "Spiš?" Še vedno nič. Ali pa morda vendarle? Se mu je samo zdelo ali pa se je zganilo njeno uho? Kaj pa če se je nasmehnila in so se ji tisti trenutek ustnice raztegnile preko obraza? Še bolj se je sklonil preko nje in jo pogledal v angelski obraz. Resnično se je smehljala in takrat je vedel, da je bil zaveden. Močneje je zgrabil za seksi ritko, potem pa s prsti krenil pod njene čipkaste spodnjice. Njene ustnice so se razprle in opazil je, da je v spodnjo zasadila zobe. Legel je k njej in se še sam zadovoljno nasmehnil. "Ti baraba ti, kar delaj se da spiš. Boš že videla."

Spodnjice ji je pričel vleči navzdol in resnično ni mogel spregledati, da se je nekoliko privzdignila z bokom od postelje, ter mu olajšala, da uspe v nameri. Potegnil jih je proti kolenom, kolikor je pač šlo, potem pa z največjim užitkom pobožal razgaljeno lepotico pred seboj. Poljubil jo je na rame, se ji povsem približal in slekel še svoje spodnjice. Korenjak, ki je že ves ta čas pridno stal, se je kmalu zasidral med njena stegna in takrat je od sebe prvič izpustila glas. Zamrmrala je, češ naj jo pusti spati, a seveda ni mislila resno. Še bolj izrazito je nastavila zadnjico, koleno potisnila še višje k sebi in se z vročo mucko naslonila na otrplega korenjaka. Bil je povsem pri miru, ona pa se je pričela drgniti obenj. Postajala je čedalje bolj voljna, vlažnost vrh nabreklega tiča se je stopnjevala in ni bil več daleč trenutek, ko bo sam od sebe ali pač z njeno pomočjo, končal v njej. Z rokama je segel naprej, da bi objel njene jedre prsi, še prej pa odpel nedrček, ki jih je skrival v sebi. Slišati je bila precej pohotna in tudi njeni gibi so izdajali, da je tako. Njena zadnjica je z gibanjem iz vrtenja prešla v položaj, ki je bil najbolj ugoden za oba in se počasi, pospremljena z Barbinim dolgim vzdihom, nasadila nanj.

Zavil je z očmi od ugodja, ter grabežljivo objel njene prsi. Zdaj se je on prav počasi izvlekel iz vročega in tesnega objema, ter sunil nazaj proti njej. Še glasneje je zaječala, z roko poiskala njegov bok, ga potisnila od sebe, potem pa na vso moč nazaj. Njena zadnjica se je napela, bradavičke pod njegovimi prsti so povsem otrdele in vedel je, da je zdaj ne sme pustiti na cedilu. Znova jo je poljubil na rame, pa na vrat, počasi lezel nanjo in jo pod seboj pripravljal v fenomenalen položaj za napad. Razkrečena na vseh štirih ga je, leže na trebuhu in z dvignjeno zadnjico, čakala. Zdaj je vstopil siloviteje, jo nasadil vse do korena potrebnega tiča in se s prsti zaril v njene ritnice. Neprekinjeno je suval, in od sladkega ugodja ječal, ona pa se je po nekaj minutah težko pričakovane naslade že prepuščala orgazmičnim krčem, ki so centimeter za centimetrom prevzemali njeno telo. Tudi on je bil že blizu. Zelo blizu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.