Slovenija > Črna kronika
108 ogledov

Pretepli 15-letnika, da je končal v bolnišnici

Zloraba Profimedias
Na novomeški avtobusni postaji je prišlo do pretepa med mladoletniki; enega od njih so odpeljali na zdravljenje v bolnišnico.

V petek ob 12.30 so policiste novomeške uprave poklicali na pomoč zaradi pretepa na avtobusni postaji v Novem mestu. »Na kraj je bilo takoj napotenih več policijskih patrulj. Policisti so ugotovili, da je najprej prišlo do prepira med tremi mladoletniki,« pojasnjuje predstavnica za odnose z javnostmi na PU Novo mesto Alenka Drenik.

Besede so se razvnele do te točke, da sta mladoletnika, stara 15 in 16 let, pretepla in poškodovala 15-letnika in pobegnila s kraja. Poškodovanega mladoletnika so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Policisti so že v nekaj minutah na železniški postaji izsledili in prijeli osumljenca in ju odpeljali na policijsko postajo.

»Po zaključenem postopku so osumljenca predali staršem in jih obvestili o ugotovitvah oziroma okoliščinah kaznivega dejanja. Mladoletnika bodo ovadili na pristojno tožilstvo,« je še dodala Drenikova.

Izsiljevanje?

Novomeška avtobusna postaja je bila že v preteklosti velikokrat deležna policijskih posredovanj; pred meseci se je med Dolenjci veliko govorilo tudi o izsiljevanjih dijakov, ki se v Novo mesto z avtobusi pripeljejo iz širše okolice.

"Da bi bilo tokrat govora o izsiljevanju, še ne vemo, saj preiskava še poteka," pravi Drenikova in poudarja, da tudi v preteklosti prijav na policijo zaradi domnevnega izsiljevanja na avtobusni postaji v dolenjski prestolnici ni bilo.

Komentarjev 4
  • KLOBO 13:32 12.maj 2015.

    Jankovića odpeljati na Dob, spremlja pa ga naj partizanski pevski zbor in pesem "HEJ BRIGADE", ki jo opankar tako močno obožuje, da doživi kar petkratni orgazem !!

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 10:20 12.maj 2015.

    Ti si pa res humorist. Kako boš podrl nekaj kar še ni zgrajeno? In mimogrede, Srbi so kristjani. In, če na koncu rečeš še takoj, je pa to že po definiciji nestrpen govor ;)

  • h3o 09:37 12.maj 2015.

    -prepovedati islam v sloveniji-podreti ljubljansko mošejo-Jankovića pokristjaniti-takoj