Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Prevrnjen na streho in ukleščen med drevesi

Kmetje bodo protestirali tudi zato, ker kljub precejšnjim omejitvam, ki jim mora Žurnal24 main
S Policijske uprave Celje sporočajo podrobnosti o tragični nesreči.

"Danes okoli desete ure smo bili obveščeni, da se je v kraju Brdinje pri Ravnah na Koroškem med prevračanjem traktorja smrtno poškodoval voznik traktorja," so nam sporočili s PU Celje.

Policisti Postaje prometne policije Celje, so v prisotnosti dežurnega državnega tožilca in dežurne preiskovalne sodnice iz Slovenj Gradca nato opravili ogled kraja tragične nesreče: "Dosedanje ugotovitve kažejo, da je 35-letni domačin vozil registriran kmetijski traktor po lokalni cesti na Brdinjah pri Ravnah na Koroškem. Med vožnjo je pred ostrim desnim ovinkom zapeljal preko levega roba ceste, kjer se je traktor večkrat prevrnil po nabrežini in travniku pod cesto."

Pojasnjujejo, da je obstal prevrnjen na streho in ukleščen med drevesi. Pri tem je voznik utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju prometne nesreče umrl.

"Okoliščine in vzrok za nastanek prometne nesreče še ugotavljajo. Dežurna preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo trupla pokojnega in izredni tehnični pregled traktorja," so zaključili. Po opravljenem ogledu bodo vseh zbranih obvestilih s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.