Oglaševanje
7 ogledov

Preživite prvomajske praznike v Breli – 3 dni že od 90 evrov na osebo

bluesun
1/6
Žurnal24 main
Za podaljšani konec tedna si privoščite razvajanje v številnih hotelih z edinstvenim pogledom na kristalno čisto modro morje in veličastnim razgledom na Biokovo. Za bivanje od 26. aprila do 4. maja rezervirajte tridnevni oddih v luksuznih hotelih, ki so tik ob plaži Punta Rata.

Za vse družine, ki se bodo odločile, da praznike preživijo v Breli, so pripravili še posebne ugodnosti. Za otroke, ki še niso dopolnili 3. leta, je nastanitev brezplačna, otroci od 3. do 13. leta pa imajo 50-odstotni popust na ceno na osebo v prostoru kot tretje osebe. Uživali boste v bližini plaž ter atraktivnem okolju luksuznih hotelov Marina 3*in Berulia 4*.

LOČENI PAKETI

Paket Prvi maj vključuje 3 nočitve v dvoposteljni sobi z zajtrkom in samopostrežno večerjo, brezplačno parkiranje in brezplačno uporabo omrežja wi-fi.

Bluesun hotel Marina 3* – 90 evrov na osebo, več o ponudbi na: http://www.bluesunhotels.com/si/1-maj-posebna-ponudba-2014.aspx

Bluesun hotel Berulia 4* – 108 evrov na osebo, več o ponudbi na: http://www.bluesunhotels.com/si/1-maj-posebna-ponudba-2014.aspx

REZERVACIJE:

www.bluesunhotels.com

reservations@bluesunhotels.com

+ 386 1 320 4510

Hotel Marina 3* stoji v mirnem okolju, oddaljenem od prometa in v neposrednem stiku s plažo. Restavracija Hotela Marina ima bogato ponudbo sredozemskih in drugih jedi za vse okuse.

Hotel Bluesun Berulia 4* prav tako stoji ob plaži, na kateri boste našli več zalivov, ki vam ponujajo popolno intimo. Na veliki terasi bazena vas čakajo udobni ležalniki, gostom pa je na voljo tudi fitnes.

Biokovo – gora, ki se dviga iz morja

Medtem ko boste v Brelih, ne zamudite obiska krajinskega parka Biokovo. Najvišji vrh krajinskega parka – Sveti Jure – je impresivna gora, edinstvena zato, ker je le pet kilometrov zračne linije od morja! Poldnevni izlet vključuje avtobusni prevoz, vodenje, malico, kavo, pecivo in domače žganje.

Cena: 36 evrov

Priznanje revije Forbes – ste vedeli?

Najvidnejša plaža makarske riviere je znana Punta Rata, ki jo je ameriški časopis Forbes uvrstil med 10 najlepših plaž na svetu; na tej lestvici se uvršča na visoko 6. mesto, med evropskimi plažami pa se je znašla na 1. mestu.

Nacionalni koordinator projekta Modra zastava – gibanje prijateljev narave Lepa naša – je plaži Punta Rata dodelil status plaže z modro zastavo.

Prava znamenitost brejanskih plaž je Kamen Brela, edinstven pojav, ki je tudi zaščitni znak kraja. Kamen je priljubljeno mesto, kjer se turisti radi fotografirajo v spomin na nepozaben dopust v Breli.