Magazin > Film & Glasba & TV
101 ogledov

Pr'Hostar: Prišli po dve zlati roli, odnesli tri

pr hostar
1/4
Žurnal24 main
Ustvarjalci slovenske satirične komedije prejeli tri Zlate role. Komedijo si je ogledalo že preko 82.000 gledalcev.

V lubljanskem Koloseju se je včeraj odvila podelitev prestižnih nagrad, ki jih Kolosej in Društvo slovenskih filmskih ustvarjalcev podeljujeta slovenskih filmom, katerih gledanost se zavihti čez mejo 25.000 gledalcev. Čeprav je bilo vse, vključno z napisom na torti, pripravljeno na podelitev dveh zlatih rol (25.000 in 50.000 gledalcev), je nasmejana filmska ekipa domov odnesla kar tri! Sveži rezultati so namreč razkrili, da so gorenjski "gaunarji" suvereno presegli kriterij za tretjo zlato rolo (75.000 gledalcev), saj si je film v manj kot dveh tednih rednega predvajanja ogledalo že neverjetnih 82.533 gledalcev. Filmski ekipi sta v imenu DSFU čestitala tudi režiserja Miha Hočevar in Matevž Luzar, ki sta tej zgodbi malih ljudi velikih src zaželela še obilo smeha ter polnih dvoran.

 O ZGODBI:
"Sam še dons pa do smrti grem na šiht, pol sm pa fraj." - Jerč, PR'HOSTAR
Domača komedija nas bo popeljala na idilično gorenjsko podeželje, natančneje v majhen hotel Pr'Hostar, ki posluje razmeroma slabo. Za njegovo klavrno stanje je v veliki meri odgovoren stiskaški in pogoltni direktor, delež krivde pa neizpodbitno nosi tudi svojeglavo osebje.
Ko na vrata hotela potrka tuji kupec dvomljivega slovesa, se zaposleni zbojijo za svoje službe. Odločno vzamejo stvari v svoje roke in skušajo sabotirati prodajo!

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:57 08.november 2016.

    To je pa to,če jeseniški sleng govorijo čefurji,ki mislijo,da so "avtohtoni" Gorenjci!Ne bo šlo še kar nekaj časa tole prvo.Preveč pačenja je v govoru in ksihtih igralcev,vsaj eden se trudi,da bi bil Jim Carrey,pa mu ne rata.V glavnem precej podobno ...prikaži več skrpucalo,kot Lepo je biti sosed,žal.