Šport
19 ogledov

"Hvala za podporo in molitve"

Jules Bianchi EPA
Francoski voznik formule 1 Jules Bianchi je v bolnišnici v Jokaičiju na Japonskem še vedno v kritičnem, vendar stabilnem stanju, je sporočila njegova družina.

Jules Bianchi se je ponesrečil 5. oktobra na dirki za veliko nagrado Japonske v Suzuki, ko je njegov dirkalnik zaradi slabih razmer in vode na stezi nekaj krogov pred koncem zdrsnil s ceste. Potem je z veliko hitrostjo trčil v delovni stroj, ki je na enem od zavojev odstranjeval vozilo Adriana Sutila; ta je le nekaj krogov prej na istem mestu zletel v zaščitne ograde. Trčenje je bilo silovito, 25-letni Francoz je utrpel hude poškodbe glave, kljub takojšnji nujni operaciji pa ostaja v kritičnem stanju.

"Čeprav nimamo nobene nove informacije, pa smo veseli številnih dobrih želja po čimprejšnjem okrevanju in spodbud, ki jih dobivamo iz vsega sveta. Zahvaljujemo se vsem za podporo in molitve," je v izjavi za javnost zapisala njegova družina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.