Slovenija > Črna kronika
148 ogledov

Pri gašenju štirje gasilci poškodovani

Gasilec Anže Petkovšek
Nekaj po polnoči je pod mostom preko Savinje na Čopovi ulici v Celju zagorela večja količina odpadnega materiala. Pri posredovanju poškodbe pri štirih gasilcih.

V požaru so posredovali poklicni gasilci iz Celja in njihovi prostovoljni kolegi iz Babnega. Med gašenjem je ogenj poškodoval plinski vod, ki je napeljan pod mostom, zato je prišlo do uhajanja plina.

Ta je poškodoval štiri gasilce, ki so jih celjski reševalci prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico. Dodatno so bili aktivirani še gasilci PGD Ostrožno. Ob pomoči dežurnega plinovodarja, ki je zaprl plinski vod, so nato gasilci uspeli požar pogasiti, pregledati mesto požara in izmeriti koncentracijo plina.

Ogenj poškodoval most, zato je ta do nadaljnjega oziroma do strokovnega pregleda zaprt, območje pa bodo varovali tudi gasilci, ki bodo nadzorovali koncentracijo plina zaradi morebitnega uhajanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.