Slovenija
279 ogledov

Ujeli so ga z ogromno količino testosterona

Zaseg FURS
Na avtocestnem počivališču Pince so delavci Fursa kontrolirali kombi, ki ga je vozil državljan Velike Britanije. V vozilu je bila najdena večja količina prepovedanih substanc v športu ...

Pri pregledu vozila so Uslužbenci Mobilnega oddelka Finančnega urada Murska Sobota ugotovili, da se v tovornem delu kombija nahaja 33 kartonskih škatel. Voznik za blago ni posedoval nobenih dokumentov. Pri pregledu vsebine enega kartona so ugotovili, da se v kartonu nahajajo prepovedane snovi v športu, ki jih najdemo na Listi prepovedanih snovi in postopkov Slovenske antidoping organizacije (SLOADO), zato so obvestili policijo.

Zaseg | Avtor: FURS FURS
Več 10.000 ampul

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota so skupaj z uslužbenci mobilnega oddelka finančne uprave opravili nadaljnji pregled vozila in kartonov in ugotovili, da osumljeni prevaža več 10.000 ampul in tablet s prepovedanimi snovmi v športu.

Zaradi storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po prvem odstavku 186. člena KZ so osumljenca aretirali.

Tudi gel Kamagra 

Poleg prepovedanih snovi v športu so našli še skoraj 30.000 gelov Kamagra, ki so jih zasegli uslužbenci finančne uprave, zoper kršitelja pa uvedli postopek o prekršku po Zakonu o izvajanju carinske zakonodaje Evropske unije.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.