Magazin > VIP
46 ogledov

Pri seksu je pešal

Courtney Stodden FameFlynet
Courtney Stodden je razkrila, zakaj se je končal njen zakon z veliko starejšim Dougom Hutchisonom.

Osemnajstletnica je ponosna na svojo na novo pridobljeno svobodo, o kateri rada govori. V nedavnem intervjuju je razkrila vzroke za konec njenega zakona. "Z Dougom sva bila zaljubljena, a čez čas se je ta ljubezen spremenila v nekaj, kar ni bilo več romantično," je pojasnila. "Mislim, da je razlika v letih očitna, poleg tega mi je manjkalo izkušenj in mislim, da je to zagotovo 99,999 odstotka vzroka za razhod. Mislim, da nisem imela izkušenj, kako biti mladostna ali kako biti samska."

A to še ni vse. Pomemben razlog za njun razhod je bila tudi njena spolna sla. "Najin seks je bil dober. Ne bom lagala, ampak sem mlada ženska, ki si želi izkusiti vse vrste seksa. On pa je starejši moški in malce mu zmanjkuje energije. Želela sem samo več seksa," je bila brez dlake na jeziku Courtney.

Še vedno živita skupaj

Razhod so vsi bolj ali manj pričakovali. Ob tem pa jih je presenetilo dejstvo, da par ni podpisal predporočne pogodbe. "Ponudila sem mu predporočno pogodbo, a je ni želel podpisati," trdi 18-letnica. Doug naj bi rekel, da ji zaupa in da ne bo podpisoval nobene pogodbe.

Zdaj se morata dogovoriti, kako bosta razdelila premoženje. In ne le to, še vedno živita pod isto streho. "Mogoče se bom enkrat odselila, a za zdaj to deluje in bova videla, kam naju bo pripeljalo," pravi Courtney.

Razgovorila se je tudi o pričakovanjih glede bodočih partnerjev. Kot je dejala, bo iskala nekoga, ki bo malo mlajši od 53 let. "Pripravljena sem okusiti nove stvari," napoveduje najstnica, ki bo v prihodnje sodelovala v številnih resničnostnih šovih, načrtuje pa tudi svojo modno linijo. "Želim početi vse. Imam se za renesančno dekle 21. stoletja – sledite mi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.