Slovenija
34 ogledov

Rubili, a nič odnesli

Ivan Vogrin
1/15
Saša Despot
Rubežniki nasilno vstopili v prostore Vogrinove domačije in odšli praznih rok.

Pri nepovezanem poslancu Ivanu Vogrinu je potekal rubež. Na Vogrinovo domačijo v Spodnji Volčini, kjer ima tudi poslovne prostore, je najprej prišel upnik z odvetnikom, nato pa še rubežnik z dvema spremljevalcema.

Nihče ni odprl

Najprej so zvonili, a nihče ni odprl vrat, zato so s pomočjo varnostnikov Varnosti Maribor nasilno vstopili. Po slabi uri so prišli iz stavbe praznih rok.

Po navedbah Večera je bil predviden zaseg predmetov iz poslovnega prostora v vrednosti nekaj več kot štiri tisoč evrov (skupaj z obrestmi in stroški rubeža).

Ostal brez are in oken

Pop TV je poročal, da je upnik pri Vogrinu naročil okna in vrata v skupni vrednosti 2.285 evrov ter plačal aro v višini 1.200 evrov. Ker nič od naročenega ni dobil – prav tako mu Vogrin ni vrnil are –, so v Vogrinovem podjetju rubili.

Sodišče je odločilo, da mu mora Vogrin vrniti plačano aro z obrestmi, a ker tega ni storil, so danes v Interles poslali sodnega izvršitelja.

Brodolom na kopnem

Zaradi finančnih težav in neplačil njegovega podjetja je Vogrin poleti izstopil iz Državljanske liste.

Nedavno nazaj je o svoji izkušnji z bankrotom podjetja v samozaložbi izdal knjigo Brodolom na kopnem. "Učenje na lastnih napakah je najtežja in najdražja šola. Jaz vam ponujam lažjo in cenejšo različico: učite se na mojih," je dejal ob predstavitvi knjige.

Komentarjev 6
  • gec 16:09 24.januar 2013.

    darko,a so kaj odnesli darko???

  • pesjan 15:38 24.januar 2013.

    še sedi v državnem zboru in krade dnar vsem poštenim Slovenkam in SLOvencem ?Kdaj se bo to nehalo v tej SLOVENIJI?

  • titty 14:30 24.januar 2013.

    Uau, tako zglede mož, neverjetno ej!