Slovenija
20 ogledov

Pričakuje, da bo Juncker izbral njo

Tanja Fajon Reševalni pas/Twitter
Evropska poslanka iz vrst SD Tanja Fajon pričakuje da bo prihodnji predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker pri izbiri razsojal tudi na podlagi izkušenj iz evropske politike.

S tem je namignila, da bi morala biti po tem kriteriju izbrana ona, saj ima že več kot 13-letne izkušnje iz spremljanja evropske politike. "Institucije mi niso nove, prav tako ne delo v Bruslju in če se bo nova Evropska komisija tako odločila, bom to skušala prevzeti z vso odgovornostjo," je dejala Fajonova.

Ujeli vlak, da lahko izbiramo resor

Meni, da bi bilo bolje izbrati samo enega in ne treh kandidatov, a "s tem vsaj lovimo tisti vlak, da bomo morda še lahko imeli besedo tudi pri porazdelitvi resorjev, da resnično ne bomo prisiljeni, da v zadnji minuti vzamemo tisto, kar je ostalo na mizi".

Komentarjev 2
  • Leon Plemeniti 09:29 01.avgust 2014.

    Tanja je omogočila Albanski mafiji prost pretok po evropi !!

  • KLOBO 18:54 31.julij 2014.

    Od vseh bebcev, bedakov in klovnov , ki so na spisku je edino Fajonova primerna !! Upam, da bo Juncker enkrat za vselej dal košarico tigrasti, ki se grebe da pametni ljudje ne morejo verjet, da je to res. Gre ...prikaži večre baba neumna sama sebe predlagat !! Sramoooooota !!