Slovenija
28 ogledov

Prihaja e-komunikacija!

Eleftherios Hatziioannou Arhiv konference Diggit
Diggit. 
Prihodnjo sredo, 6. junija, se v Ljubljani začenja prva konferenca o digitalnih komunikacijah.

Prva slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah Diggit, ki bo 6. in 7. junija v Cankarjevem domu, bo posvečena prednostim in priložnostim, ki jih prinaša digitalni svet. Na konferenci bo lahko javnost spoznala najnovejše digitalne komunikacijske trende in primere dobre prakse, saj bodo svoje znanje in izkušnje na osrednjem odru delili predstavniki mednarodno priznanih podjetij, kot so The Economist, BMW, IBM, Google, Microsoft, Philips in Amnesty International.

Tehnologija za prosti čas

Diggit bo primeren tudi za tiste, ki se nad tehnologijo in digitalnimi komunikacijskimi trendi navdušujejo v svojem prostem času. V drugem preddverju Cankarjevega doma se bodo lahko vsi poigrali z najnovejšimi igralnimi konzolami, preizkusili v igranju računalniških igric, se v Nikonovem digitalnem kotičku nastavili profesionalnemu fotografu, sedeli v formuli LG 3000 ter z digitalnimi napravami preverili svoje zdravje in telesno pripravljenost.

Tudi o bontonu na spletu

Ker je internet še vedno v stanju Divjega zahoda, a kliče po etiki, bontonu, pravilih in spoštovanju, bo Maja Jančič Bogataj, diplomantka pravne fakultete, 6. junija ob 11.30 spregovorila o tem, kaj v digitalnem svetu počnemo in kaj je v resnici dovoljeno. Dobro uro pozneje bo denimo Oskar Laufer predaval o tem, kako lahko uporaba družbenih medijev in sodobne digitalne komunikacijske rešitve pripomorejo h gradnji boljše korporativne kulture in pomagajo zaposlenim pri učenju, izmenjavanju informacij ter reševanju poslovnih težav in komunikacijskih zapletov. Več o Diggitu najdete na njihovi uradni spletni strani 
Diggit.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.