Slovenija
69 ogledov

Prihaja nestanovitno vreme

Aprilsko vreme povzroča občutljivim ljudem nemalo preglavic. Predhodno se pripra Žurnal24 main
Ob koncu meseca marca se nam očitno obeta precej aprilsko, nestanovitno in muhasto vreme.

Torek bo na vzhodu precej sončno, drugod delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Pihal bo jugozahodnik, dnevne temperature bodo od 14 do 19, na vzhodu do 22 stopinj Celzija.

V sredo bo večinoma oblačno, predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo, na vzhodu pa bodo tudi krajša sončna obdobja. V četrtek bo na zahodu večinoma oblačno, drugod bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo jugozahodni veter.

V petek bo sončno, še bo pihal jugozahodnik.

Pet do 10-dnevna napoved

Zahodno Evropo bo v drugi polovici tedna dosegla obširna višinska dolina hladnega zraka Predvidoma bo občasno vplivala tudi na vreme pri nas, do kolikšne mere, pa je še precej negotovo, opozarjajo na Arsu.

V petek in soboto, nadaljujejo, bo deloma sončno, več oblačnosti bo na zahodu, še bomo pod vplivom zahodnih in jugozahodnih vetrov. Od nedelje naprej je razvoj dokaj negotov, predvidoma pa bo sledilo obdobje manj stanovitnega vremena z občasnimi manjšimi padavinami.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • primoz.g 02:14 21.marec 2017.

    Znači bit če kišice

  • dusan72 01:34 21.marec 2017.

    Vsaj še v Planici naj bo konec tedna lepo in naj piha vzgornik...potem mi je pa prav vseeno, če bomo spet sneg kidal aprila ali maja. Saj ne bo prvič :)

  • Fulmmer 00:57 21.marec 2017.

    Neverjetno!!!! Konec marca pa že kar aprilsko vreme. Vremenu se je pa res čist zmešalo....