Slovenija
19 ogledov

Prihodnji teden sprva čez 20 stopinj, nato dež

pomlad Shutterstock
Lepi in topli, čeprav nekoliko vetrovni dnevi bodo po napovedih vremenoslovcev vse do prihodnje srede, nato sledi sprememba.

Danes se bodo temperature povzpele vse do 20, 21 stopinj Celzija; največ jasmine bo v vzhodnih krajih, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. “Ponoči se bo od severovzhoda pooblačilo v večjem delu Slovenije,” dodajajo na Agenciji za okolje. Jutranje temperature jutri bodo od 4 do 9 stopinj Celzija, dnevne od 15 do 19, na Primorskem celo do 23 stopinj.

V nedeljo in ponedeljek se bo nadaljevalo delno jasno vreme z občasno oblačnostjo, še naprej bo toplo. V nedeljo bo spet zapihal jugozahodnik, ki se bo v ponedeljek okrepil.

Kaj pa prihodnji teden?

Od ponedeljka do srede bo prevladovalo sončno vreme z najvišjimi temperaturami okoli 20 stopinj Celzija ali malo čez. V četrtek bo že lahko nekaj dežja, več pa v petek in soboto,” se glasi napoved Arsa. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo spustila pod 1500 m nadmorske višine.

Prihodnjo nedeljo bo spet suho vreme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.