Šport
28 ogledov

Prijatelj izdal razlog za razhod

tiger woods lindsey vonn EPA
Angleški mediji poročajo, da naj bi zveza med Lindsey Vonn in Tigerjem Woodsom razpadla zaradi domnevne nezvestobe ameriškega golfista.

Ameriška smučarka Lindsey Vonn je po končani zvezi s Tigerjem Woodsom dejala, da oba živita zelo stresni življenji, zaradi česar ogromno časa preživita narazen. Njene besede je potrdil tudi ameriški golfist, angleški DailyMail pa v ekskluzivni zgodbi razkriva, da je razlog za konec zvezdniške romance Woodsova nezvestoba, zaradi katere je pred leti razpadel tudi njegov zakon z Elin Nordegren.

''Lindsey je izvedela za druge ženske. Vedno, kadar je na poti. Tako kot takrat, ko je bil še z Elin,'' je povedal neimenovan prijatelj Vonnove in Woodsa. Američan naj bi skušnjavi podlegel februarja, potem ko je odpovedal nastopa na turnirju v San Diegu.

''Odpovedal je nastop na Farmer's Insurance Classic. Morate razumeti, čeprav ni prav, pa obenem ni narobe. Tiger ni poročen. Ne pije in se ne drogira. Kaj mu preostane, ko si ne sme privoščiti novega poraza? Privoščil si je sprostitev. Večina moških ob takšnih porazih pije. Tiger se je odločil za seks. Običajno z lokalnimi prostitutkami, katerim je plačeval velike količine denarja, verjetno zato, da bodo ostale tiho,'' je razkril vir.

Tigerja so opazili v družbi druge ženske, zato se je Lindsey izpovedal. ''Ko je ugotovil, da so ga videli, ga je zaskrbelo in odločil se je, da bo vse priznal. Pri Elin tega ni storil. Povedal je po resnici in zato ga spoštujem. Da, Tiger je spet varal. Želel si je, da bila Lindsey tista prava, vendar je spet zamočil. Ne more si pomagati. Odvisen je. Ponovil je napako,'' je dodal prijatelj zvezdniškega para, ki želi ostati anonimen.

''Tiger v tem ne vidi varanja, temveč le sproščanje. Ne vidi, da to ni prav. Lindsey ne bo dobil nazaj. Tako kot Elin je tudi ona močna ženska, ki ima preveč spoštovanja do sebe,'' je povedal vir in dodal, da so k prekinitvi zveze pripomogla tudi nekatera druga nesoglasja.

''Lindsey ga je vedno spremljala, on pa njo redko. Razmerje gre v obe smeri, ne le v Tigerjevo. Ugotovila je, kako je Tiger obseden s sabo, svojo igro, služenjem denarja in nadzorom. Dekle sodi na zadnji sedež. V ospredju je golf. Postala je 'golf žena', kar jo je motilo,'' še dodaja prijatelj obeh ameriških zvezdnikov.

Komentarjev 1
  • marabunta 12:36 13.maj 2015.

    a volk menja dlako ?? mogoče, ampak vedno ostane volk