Šport > Nogomet
48 ogledov

Prijateljem že razkril novi klub

jose mourinho louis van gaal EPA
Po poročanju velikega števila angleških medijev se je Jose Mourinho prijateljem pohvalil, da prevzema Manchester United.

Jose Mourinho naj bi se svojim prijateljem že pohvalil, da bo v naslednjo sezono krenil kot trener Manchester Uniteda. Louis van Gaal bo po zapisih v angleških medijih ostal prvi mož na klopi rdečih vragov do konca sezone, nato pa ga bo zamenjal Mourinho. Pri Sunu sicer menijo, da ima Portugalec še vedno tudi resnega protikandidata. To naj bi bil Mauricio Pochettino, ki v tej sezoni izjemno uspešno vodi tottenham.

Neprepričljive predstave Uniteda na zelenici pa so se odrazile tudi na borzi. Največji delničarji kluba na sestanku, ki bo na sporedu jutri, ne bodo ravno zadovoljni. Za delnico kluba z Old Trafforda je trenutno potrebno odšteti le 9,61 funta, vrednost kluba pa se je tako v zadnjih dneh skrčila za kar 57 milijonov funtov. Vrednost delnic je najnižja od decembra 2012.

Velik razlog za to nosi tudi remi s Chelseajem, ki je povzročil, da je Manchester United zdaj šest točk oddaljen od mest, ki v naslednji sezoni prinašajo Ligo prvakov. Četa van Gaala za vodilnim Leicester Cityjem zaostaja za 12 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.