Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Prijavil krajo motorja, ki ga je pustil policistom

motoristi PU Nova Gorica
Gorenjski prometni policisti so včeraj imeli precej dela z motoristom, ki so ga ustavili v Radovljici.

Motorist je namreč po tem, ko so ga dopoldne ustavili, spustil motor in jo ucvrl peš. Policisti so ugotovili, da motorno kolo ni registrirano. 

Pobegli motorist, izkazalo se je, da gre za Jeseničanja, je med begom prijavil, da so mu motor ukradli. Policisti seveda njegovih namenov niso spregledali, zato preverjajo znake krive ovadbe. Z ugotovitvami v predkazenskem postopku bodo seznanili kranjsko okrožno državno tožilstvo.

Alkoholiziran izsiljeval na avtocesti

Kranjski policisti poročajo tudi o nesreči na avtocesti. Voznik osebnega avtomobila je včeraj popoldan zaradi neprilagojene hitrosti med vključevanjem drugih vozil na avtocesto na priključku Lipce izgubil oblast nad vozilom in trčil v tovorno vozilo, ki je peljalo proti Radovljici. Voznik je bil pod vplivom alkohola (0,72 mg/l), v nesreči pa se je poleg njega lažje poškodovala še potnica v
njegovem avtomobilu. V dejanju povzročitelja nesreče policisti preverjajo znake kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa, z ugotovitvami pa bodo seznanili kranjsko okrožno državno tožilstvo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.