Slovenija
47 ogledov

Prijeten postanek za vse družinske člane

Marche
1/11
Marche
Na daljšem potovanju je potrebno delati postanke, da se po dolgem sedenju v avtu pretegnemo, zadihamo svež zrak in okrepčamo z zdravo hrano in pijačo. Še posebno potovanje z majhnimi otroki je lahko zelo naporno in temu so prisluhnili v restavracijah in bistrojih Marché®, kjer vas neposredno pri vhodu čaka otroški stol Picky na kolesih, ki vam olajša pot po restavraciji.

Iz ponudbe, ki je predstavljena kot tržnica, lahko izbiramo med svežimi in zdravimi slovenskimi in tujimi specialitetami. Med njimi najdemo raznovrstni bife s svežimi solatami in zelenjavo, jedi z žara, juhe z različnimi dodatki, pekovsko pecivo in slastne domače sladice. Marché® ponudba se prilagaja potrebam in željam gostov, vedno pa temelji na svežini, kakovosti in sezonskih izdelkih. Vsa priprava hrane je zelo transparentna, saj temelji na t.i. »Front cookingu«, kar gosta še posebej navdušuje.    

Vsako uro pripravljajo sveže sendviče tudi po željah gosta, ročno iztisnjene naravne sokove iz sezonskega sadja in pomaranč. Vse našteto lahko spakirajo tudi za na pot. Vsak dan svoje goste razveseljujejo z ugodno ponudbo. Tako lahko zjutraj ob kavi dobimo domač rogljiček - marmeladni, čokoladni ali masleni za ceno 1,20 . V času kosila si privoščimo Ponudbo dneva, ki vključuje mesno jed, prilogo in solato po izbiri ter rezino kruha za 7,70 €. Otroci pa otroški meni s presenečenjem za le 3,99 €.        

Imate radi čaj? Tudi za to je poskrbljeno prav na poseben način, saj si lahko sami pripravimo čaj po svojem okusu. Izbiramo med naravnimi čaji brez dodatkov in umetnih barvil, ali dodamo sveža zelišča in domača sladila za popolni užitek.   

Otroško hrano za najmlajše lahko pogrejemo na otroških postajah Baby Station v mikrovalovni pečici. Urejene previjalnice, otroški kotički in zunanja igrišča so še pika na i za boljše razpoloženje in sprostitev otrok. Kotički in otroška igrišča so opremljena s kakovostnimi igrali in didaktičnimi igračami.

Po dobrem kosilu in sprostitvi se lahko sprehodimo še po trgovinici s spominki in izbranimi darili, kjer se za vsakega nekaj najde.

Pot nadaljujemo osveženi in tako bomo hitreje in varno prispeli do cilja. Marché restavracije najdete na avtocestnih počivališčih po Sloveniji.

Več informacij na: http://www.marche-restaurants.com/si

Poslovneži pozor, ali ste vedeli, da imate na poti poslovni kotiček z brezplačno Wi-Fi povezavo? V prenovljenem kotičku lahko nadaljujete z vašim poslom, preverite elektronsko pošto, dogovorite poslovna srečanja ali sestanke. Poleg pa si z vašimi partnerji privoščite skodelico odlične kave in svež poslovni zajtrk ali kosilo.

Catering »to go«: sestavite si pogostitev na: http://catering.marche-slovenija.si/ in prevzemite na lokacijah Marché ter navdušite svoje goste.