Magazin
746 ogledov

Princ Harry: Želel sem zapustiti kraljevo družino

princ Harry Profimedias
Princ Harry je v intervjuju za časnik Mail on Sunday priznal, da si je pred leti želel zapustiti kraljevo družino in zaživeti "normalno življenje", a se je na koncu odločil ostati zaradi svoje zvestobe babici kraljici Elizabeti II.

Dvaintridesetletni Princ Harry je v pogovoru za nedeljsko izdajo časnika Daily Mail odkrito priznal, da je nekoč želel zapusti kraljevo družino. Razmišljal je, da bi obrnil hrbet privilegiranemu življenju, v katero se je rodil, in zaživel "normalno življenje".

Spregovoril je tudi o svojih dvajsetih, ko nikakor ni želel odrasti. Sledilo je nekaj let zabav, pitja in težkega kajenj, kar je že pred tem opisal kot "totalni kaos", tokrat pa je še priznal, da je bil večkrat na robu razpada. Ko pa se je odločil živeti bolj konstruktivno, je večkrat podvomil, ali lahko kot član kraljeve družine sploh razvije svoje talente.

Harry je v danes objavljenem intervjuju povedal, da je bil že na robu odhoda, a je na koncu ostal in začel oblikovati svojo vlogo znotraj družine. Ostal naj bi zaradi zvestobe svoji babici kraljici Elizabeti II. S pomočjo Williama je nato našel svojo vlogo v družini, ki jo med drugim izkorišča za to, da pomaga drugim ljudem, je povedal.

Harry, ki je služil tudi v Afganistanu, je med drugim znan po tem, da z dobrodelnimi projekti pomaga ranjenim vojakom. Kot vse kaže je princ našel tudi srečo v ljubezni z Meghan Markle.

Komentarjev 1
  • Žvižgač 21:37 25.junij 2017.

    Tudi jaz sem hotel zapustiti službo pa sem videl, da potem ne bi imel za jest in plačevat položnice in davke za Borate, Cmerarje in ostale parazite.