Magazin > VIP
106 ogledov

Princ lizal stopala 17-letnice

princ andrew Profimedias
Britanski princ Andrew se je zaradi spolnega škandala, v katerega naj bi bil vpleten, predčasno vrnil s smučanja.

Virginia Roberts trdi, da jo je finančnik Jeffrey Epstein, dober prijatelj princa Andrewa, pri 17 letih prisilil k sodelovanju pri orgiji. S princem se je najprej znašla v kopalni kadi, kjer naj bi lizal njena stopala, nato pa sta pristala v postelji. "Ljubil se je z mano, če lahko temu tako rečem. Ni bil nesramen. Ni bilo posilstvo, a tudi ljubila se nisva,“ je izjavila Robertsova in dodala, da je prepričana, da si princ ni nadel kodoma. "Noben moški si ga ni,“ pravi domnevna spolna sužnja, ki naj bi s princem trikrat intimno projateljevala.

Britanski dvor je obtožbe že zavrnil. Odzvali so se tudi na trditve žrtvinega očeta, ki je povedal, da je bila njegova hči, ko jo je Epstein pripeljal v London, povabljena v Buckinghamsko palačo, kjer naj bi se srečala s kraljico. "O tem snidenju nimamo podatkov,“ so sporočili z dvora.

Princ se bo sicer verjetno izognil kazenskemu pregonu, saj je Epstein leta 2007 z ameriškim tožilstvom sklenil dogovor, ki velja tudi za njegove domnevne pomagače. Ta dogovor Epsteina in njegove znance varuje pred kazenskim pregonom zaradi domnevne trgovine z belim blagom.

Milijarderja so leta 2008 v skladu s tem dogovorom obsodili le zaradi nagovarjanja k prostituciji mladoletnih oseb. Za 18 mesecev je moral za zapahe, kar je mnogo manj, kot bi dobil, če bi mu sodili zaradi trgovine z belim blagom. Za milo kazen se lahko zahvali svojim "zasebnim in političnim zvezam“. Kot poročajo mediji, naj bi se za Epsteina takrat zavzel celo ameriški predsednik Bill Clinton.

Komentarjev 4
  • dimnikar 11:45 05.januar 2015.

    haha omg to je pa MOČNA neumnost na ogled tukaj

  • URIAH HEEP 11:23 05.januar 2015.

    Seveda v to skupino spada tudi Tony Blair, Bush familija, Clintonovi, Rotschildovi, Rockefellerji...The list goes on and one.In ti nam vladajo, ter nas zastrupljajo prek cepiv, chemtrailsov...

  • URIAH HEEP 11:21 05.januar 2015.

    Isto sodišče je tudi pravnomočno obsodilo bivšega papeža Benedikta, ki so ga potem po hitrem postopku upokojili in ga zadržujejo na Vatikanskem posestvu, kjer ima imuniteto.Če zapusti to območje ga lahko aretirajo in izročijo ter zaprejo.http://www.theguardian.com/world/2011/sep/13/pope-crimes-humanity-victims-abuse