Magazin > VIP
18 ogledov

Princa Williama pozdravil s "ti pizdun"

princ William Kate Middleton EPA
Razuzdani stric vojvodinje Kate Middleton, Gary Goldsmith, je za britanske medije dal prvi intervju in v njem razkril podrobnosti o svoji slavni nečakinji.

Gary Goldsmith je že nekaj let črna ovca družine Middleton, zato ekskluzivnega intervjuja, ki ga je dal za revijo Hello! najbrž ne bodo prav veseli. Stric Gary je Kate v zadrego namreč spravil že pred tremi leti, ko se je v medijih pojavil članek o njegovih divjih zabavah na Ibizi, kjer naj bi v šest milijonov evrov vredni vili Bang Bang organiziral divje zabave, na katerih naj ne bi manjkalo drog. No, zdaj se je Gary, ki je mlajši brat Katine mame Carole, pokazal v malce lepši luči, saj je za svojo nečakinjo našel le najlepše besede, branil pa je tudi njeno sestro Pippo.

Začel je s pripovedovanjem, da je Kate nekoč razveselil z njeno prvo Guccijevo torbico, ter da je bila njegova slavna nečakinja včasih veliko bolj fantovska, smisel za stil je dobila šele čez nekaj let. Spomni se tudi, da je s sestro Pippo in bratom Jamesom uživala v borbah z vodo na domačem vrtu. Zelo dobro se spomni tudi dneva, ko je prvič spoznal princa Williama, ko ga je Kate pripeljala na družinsko večerjo. Pravi, da ga je pozdravil z besedami "ti pizdun", a da je že takrat vedel, da sta za skupaj. "Ko sem ju videl skupaj, sem si mislil, da sta odličen par. Zelo, zelo pašeta skupaj."

Hotel povedati svojo plat

Sedeminštiridesetletni Gary že več let živi v vili Bang Bang na Ibizi, skupaj s svojo enajstletno hčerko Tallulah. Middletonovi in William so ju nazadnje obiskali leta 2006 in še zdaj se dobro spominja njihovega obiska. "Carole mi je rekla, da so se imeli odlično. Vila je zelo udobna in varna, ljudje težko vohunijo za nami. Skupaj smo si ogledali otok, moj prijatelj pa je Williama celo naučil, kako miksati glasbo kot didžej."

Gary je spregovoril tudi o nečakinji Pippi in dodal, da ne odobrava negativnega pisanja o njej. "Mislim, da sta bili dekleti in James odlično vzgojeni. Tudi sam skušam na podoben način vzgojiti Tallulah." Dotaknil se je tudi članka, ki se je pred leti pojavil v medijih, da v svoji vili gosti nore zabave, ter povedal, da mu je sestra takrat stala ob strani. "Poklicala me je in mi ponudila podporo."

Katin stric je za konec še povedal, da se je za intervju odločil zato, ker so ga mediji napačno predstavili javnosti, zato je želel povedati še svojo plat zgodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.