Magazin > VIP
568 ogledov

Prince Charles je prevaral tudi Camillo

Princ Charles Camilla Wimbledone EPA
Princ Charles naj bi bil naenkrat kar s tremi – s princeso Diano, Camillo Parker in podjetnico Sue Townsend.

Princa Charlesa omenjajo v še eni zgodbi o varanju. Njegovo ime je polnilo tabloidne naslovnice, ko se je šušljalo, da je le nekaj dni pred poroko z Diano noč preživel s plavolaso Camillo. Zdaj pa je v novi biografiji o Charlesu (Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life – Strasti in paradoksi neverjetnega življenja princa Charlesa) zapisano, da je varal tudi Camillo.

Medtem ko je bil še vedno poročen z Diano in ko je Camilli obljubljal, da bo nekoč samo njen, naj bi se zapletel tudi s podjetnico Sue Townsend.

"Šokantna knjiga je Camillo ponižala. Ko je izvedela, kaj vse piše v njej, je popolnoma znorela. Vedno je mislila, da ima Charlesa samo zase in da mu je ona dovolj,“ je povedal neimenovani vir, piše RadarOnline: "Norela je, ko je izvedela, da jo je varal z žensko, ki jo drugi opisujejo kot mlajša, lepša različica Camille.“

Po besedah avtorice knjige Sally Bedell Smith Sue ne zanika, da bi se med njima s Charlesom kaj pletlo. "Ja, dobro sva se razumela in sva si bila blizu. A to je bilo dolgo časa nazaj,“ je povedala Sue.

Komentarjev 14
  • Silvo Centrih 00:56 08.januar 2017.

    Jebač pravi....nač čovek... :-)

  • Harrison 07:10 06.januar 2017.

    Če imaš tako kamelo, ti pa res ni treba dvakrat premislit, kam boš dal prstek.

  • ode 19:07 05.januar 2017.

    Najbrž mu dela le še jezik.