Magazin > VIP
76 ogledov

Prinčeva smrt naj ne bi bila nesreča!

Prince Profimedias
Našli naj bi poslovilno pismo.

Glasbena ikona Prince je umrl zaradi prevelikega odmerka analgetika fentanil, je ugotovil mrliški oglednik. Policijsko poročilo, da gre pri pevčevi smrti na nesrečo, pa je, kot kaže, napačno, saj naj bi našli poslovilno pismo. Po poročanju In Touch je pismo med Prinčevimi zapiski našel član njegovega osebja in ga skril pred policijo. "Potrebujem nekaj, kar bo ustavilo bolečino, pa četudi bi to pomenilo, da je vsega konec. Čas je za odhod, nisem nameraval tako hitro oditi, nisem nameraval oditi sedaj. Ljubezen, ljubezen, ljubezen,“ naj bi vir razkril tabloidu.

Da je Prince skril pismo, njegovih najbližjih menda ne preseneča. "Želel je, da bi se ga spominjali kot enega oziroma kot največjega pop zvezdnika vseh časov. Kot nekoga, ki je z glasbo širil ljubezen in veselje … In ne kot nekoga, ki si je sam vzel življenje.“

Policija se na nove govorice še ni odzvala. O Prinčevi smrti sicer kroži veliko namigovanj, med drugim se je govorilo tudi to, da je imel aids in da si je zato sodil sam, nekateri pa so bili prepričani, da je bil glasbenik umorjen.

Pevec naj bi zaradi večletnih bolečin v kolenih in kolkih postal odvisen od protibolečinskih tablet. Fentanil je za zdaj najmočnejši znani narkotik in opioidni analgetik. Kar petdesetkrat je močnejši od heroina ter stokrat od morfija, opozarjajo na spletni strani ameriškega Centra za nadzor bolezni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.