Magazin > VIP
80 ogledov

"Pripravljal sem se na to, da se bom obesil“

Devon Murray Profimedias
Devon Murray, ki je igral v vseh filmih o čarovniku Harryju Poterju, je razkril, da se že deset let bori z depresijo.

Irski igralec Devon Murray, ki je v filmih o Harryju Potterju igral Seamusa Finnigana, je razkril, da ima depresijo, in to že deset let. 27-letnik je že pred meseci priznal, da v njegovem življenju vlada kaos in da njegova družina preživlja težke čase. Po tem, ko je njegova mama odpustila njegovega menedžerja, je ta družino tožil, saj mu je ostala dolžna nekaj denarja. Tožbo je dobil in Murray je zabredel v finančne težave. Pet mesecev pozneje si je v hlevu pripravljal vrv, s katero se je hotel obesiti. "Ni imelo več smisla. Bil sem v katastrofalnem stanju. In prišel je april in moral sem izprazniti hlev, v katerem so bili moji konji. Imel sem vrv in jo vrgel čez ograjo. Pripravljal sem se na to, da se bom obesil,“ je povedal.

Igralec je pred naslednjim korakom na srečo kontaktiral svoje starše, ki so mu priskočili na pomoč.

"Ljudje so mi ves čas govorili: 'Oh, ti si bil v Haryju Potterju. Ti imaš super življenje.' Imel sem čudovito življenje, obenem pa sem se moral mnogim rečem odpovedati. Od enajstega leta dalje sem moral živeti v Angliji, stran od očeta, mojih prijateljev in konjev,“ je še razložil Irec, ki si je še pravi čas poiskal pomoč. "Sedaj sem mnogo bolje. Rad bi spet jezdil in igral in bil takšen kot sem,“ je še povedal.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:54 17.oktober 2016.

    Zanimivo da je mama odpustila manadžerja.. ne on.Drgač pa razumem da pač niso vsi tok samostojni; pa da bi vedl kaj bi sami s sabo pa sami vse si organiziral. Ne se dat. Sej si boš že neki najdu ...prikaži veču za preživetje. Nikoli ni prepozno.