Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Prisebni policist rešil svoje in ženino življenje

Posnetek napada Youtube
V Srbiji odmeva napad na policista in njegovo ženo, ki sta ju napadalca pretepala skoraj deset minut. Prisebni policist je preprečil tragičen konec.

V noči s torka na sredo sta v Novem Sadu policista Borisa Jevrošimova in njegovo ženo napadla dva moška. Par je okrog 22. ure prispel k sorodnikom na večerjo; že takrat je policist pred vhodom v zgradbo videl dva sumljiva moška. Ko se je z ženo vračal z večerje, okrog dveh zjutraj, sta moška še vedno sedela v parkiranem avtomobilu. Bilo mu je čudno, zakaj sta tako dolgo na istem mestu, piše srbski Blitz.

Moška sta opazila, da ju policist opazuje; vprašala sta ga, če ima kakšne težave, potem pa izstopila iz vozila in pristopila. Policist jima je pokazal službeno izkaznico, moška pa sta ga začela verbalno napadati in žaliti.

Policist je segel po pištoli, ki jo je imel s seboj, a sta mu jo moška odvzela in ga brutalno pretepala. Prizanesla nista niti policistovi ženi. Eden izmed napadalcev je že sprožil pištolo, a ustrelil v prazno. V tem trenutku se je policist dokopal do pištole in v cev porinil svoj prst. Dobil je sicer strelno rano, močno poškodovana sta njegov prst in dlan, a oba z ženo sta izven življenjske nevarnosti. 

Ko so sosedje slišali strel, so poklicali policijo, ki je oba napadalca prijela in odpeljala v policijsko pridržanje.

 dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1