• Pon 18 do 27 °C
  • Tor 22 do 29 °C
  • Sre 22 do 29 °C
več na vreme.net

George Walsh

0 komentarjev

Prišel po slovenski bend

Založnik bo slovenski bend, katerega imena še noče izdati, popeljal na ameriško sceno.

Izak Košir / Ljubljana

 

George Walsh, lastnik produkcijske hiše Step 3 Entertainment LLC in založbe Brain Fuse Records, ki bo poleg obstoječih 25 iskalcev talentov v največjih ameriških mestih letos zaposlila nove, za iskanje talentov v Evropi, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Skupino bomo predstavili ameriški javnosti, tam pa je nebo edina meja.

Kaj za slovenski bend realno pomeni podpis pogodbe z ambiciozno ameriško založbo?
To pomeni, da bomo skupino predstavili ameriški javnosti, tam pa je nebo edina meja. Verjamemo, da bo v ZDA dobro sprejeta in bo na neodvisni sceni postala zelo znana.

Kaj jim boste pravzaprav ponudili, kar se tiče medijske in radijske podpore?
Naša založba ima močan medijski oddelek, ki si bo vsak dan prizadeval, da jih spravi v revije, na spletne portale, v časopise in druge medije. Kar se tiče radia, pa lahko pričakujete, da jih boste slišali na študentskih radiih in drugih FM-postajah v ZDA, ko bomo njihovo glasbo tudi izdali.

Zakaj ste prepričani, da lahko prav oni prepričajo ameriške poslušalce?
Ker vem, da je ta bend izjemno talentiran in močan. Konec koncev so prepričali mene, jaz pa sem strog kritik. Verjamem, da se bodo dobro vklopili v ameriško sceno.

Boste bend prodajali kot slovenskega ali evropejskega?
Pravzaprav ga bomo tržili kot evropski bend, saj verjamemo, da bo uspešen tudi v drugih evropskih državah, tudi v svoji rodni. Bend pa tako ali tako ne bo pozabil, od kod prihaja.

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima