Magazin > Odnosi in prosti čas
606 ogledov

Zakaj vsak dan ob istem času prižgati svečo

sveča Profimedias
Vsak dan prižgite svečo ob enakem času, da bi se povezali s tistimi, ki so vam najboj blizu in z vsemi, ki so vas že zapustili. Plamen nam pomaga, da se povežemo z nekim višjim in notranjem znanjem, modrostjo.

Ko smo sami ali osamljeni, nas plamen sveče lahko poveže z milijoni ljudi, ki imajo v tem istem trenutku prižgano svečo. Ko začutimo žalost ali ko obžalujemo kakšne besede, ki smo jih izrekli, prižgemo svečo in preko njenega plamena v mislih pošljemo osebi, ki se ji želimo opravičiti, sporočilo, ki ji ga želimo prenesti.

S prižiganjem sveče vsak dan ob enaki uri se lahko povežemo s prijatelji in sorodniki na drugi celini. Med tem, ko zremo v plamen jim lahko pošljemo pozitivne misli in pozdrave. Čeprav obstaja veliko različnih sveč, kar se tiče oblik in vonjev, lahko prijetno oražje naredimo že s pomočjo najbolj preproste bele sveče, ki je tudi simpol preprostosti, resnice in čistoče.

Razumen družinski pogovor

Če se morate z družino pogovoriti karkoli resnega in si ne želite, da bi se vmes sprli, prižgite svečo in z njeno pomočjo boste dosegli bolje rezultate pogovora. Svečin plamen blagodejno učinkuje na človeka, zato ne bo dretja in drame. Mirno se pogovorite in vsak naj brez napetosti v sproščenem okolju izrazi svoje mnenje in te argumentira.

Očistite svoje okolje

S prižgano svečo odženete slabe energije in s tem očistite okolje, ki vas obdaja. Pa naj bo to domača dnevna soba ali pa pisarna, kjer vsakodnevno garate za težko prislužen denar. Če si želite doseči neki zadani cilj, prižgite svečo, na list papirja napišite svoje želje in cilje, ter pustite da sveča zgori do konca.

Barva sveče ima poseben pomen

Če izberete rumeno svečo, vam bo ta dala energijo in plodnost, rožnata sveča bo dosegla, da dosežete določene cilje, ki ste si jih zadali in zgladila spore, ki vas težijo. Bela sveča je za nove začetke, siva pa za uresničevanje skrivnih želja.

Dan za varen avto

Komentarjev 1
  • Žurnalček 16:38 16.oktober 2016.

    C.R ti je že kdo povedal da si navaden kreten , ne kreten ampak kretenčina na kvadrat !! Kaj a bi rad , da začnejo množično goret stanovanja po Sloveniji !