Svet
36 ogledov

Profesorico zalotili z maturantom

Profesorica v Franciji Facebook
Francosko učiteljico so zalotili v postelji z maturantom. Krivdo zavrača in trdi, da so ji najverjetneje v pijačo podtaknili drogo.

28-letna francoska profesorica Isabelle Graham je osumljena spolnih odnosov s 17-letnim fantom. Na večer maturantskega plesa so jo v hotelski sobi z dijakom našli njegovi kolegi in posneli njuno fotografijo, ki je zaokrožila po spletnih omrežjih. Na fotografiji je profesorica v postelji, dijak pa hodi proti vratom.

Primer je že na sodišču, poročajo francoski mediji; profesorica, ki je pred dogodkom spila štiri kozarce vina, se zagovarja, da so ji dijaki najverjetneje v pijačo podtaknili drogo. Vztraja, da je žrtev v primeru sama in pred sodiščem izpostavlja še, da je aktivna kristijanka, ki je s spolnimi odnosi čakala vse do poroke.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 4
  • Janez_53 09:35 02.september 2016.

    Ne razumem današnjih mlečnozobcev! Namesto da bi z užitkom izkoristil priložnost in si nabiral znanje pri bolj izkušeni ženski, se s tem hvalisa in žensko spravi v velike težave!!! Za mene so takšni mulci nesposobni mamini sinčki, ki bodo staršem ...prikaži več viseli na grbi do njihove smrti.

  • kapibara 18:25 30.avgust 2016.

    Nekaj normalnega,,. !Novica bi bila : Profesorico zasačili z maturantko...

  • mays 17:36 30.avgust 2016.

    Jst sem si vedno želel kaj takega.