Slovenija
19 ogledov

Slovenske ceste pokale po šivih

zastoj med vročino Pixsell
Današnja sobota na cestah mineva v duhu hude gneče in tudi čakanja na najbolj obremenjenih mejnih prehodih. Mnogi so znova premalo upoštevali priporočila in so se na pot odpravili prepozno oziroma na najbolj obremenjene mejne prehode, ki vodijo do hrvaškega morja.

Stanje na cestah se počasi umirja.

Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče oviran promet pred priključkom Celje-vzhod. Zastoj je dolg 6 kilometrov. O zastojih poročajo tudi na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji (9 km). Proti Kranjski Gori svetujejo izvoz Lipce.

Gneča je na cestah Koper - Šmarje - Dragonja in Podgrad - MP Starod (po podatkih policije je zastoj dolg 8 km), zgoščen promet pa je tudi na cesti Izola - Portorož - Sečovlje.


Čakalne dobe na mejnih prehodih:

- Dragonja izstop 1 ura;

- Sečovlje izstop 20 minut;

- Starod izstop 1 ura 30 minut in vstop 20 minut;

- Sočerga izstop in vstop 15 minut;

- Jelšane izstop 40 minut;

- Gruškovje vstop 2 uri 10 minut

Gnečo na cestah pričakujejo tudi jutri, in sicer iz smeri Hrvaške.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • mijaliza 21:15 08.avgust 2015.

    danes so v vozilih klime.....največja težava je ko imaš izmeno še le ob 12 ali 13 uri...kaj boš delal do tačas, če greš recimo ob petih zjutraj od doma? Žena bo sitna otroci bodo 100% zoprni.....ti si pa še piva ...prikaži več na destimulaciji ne boš mogle privoščit ker je žena dala hladilno skrinjo čisto zadaj prtljažnika itd

  • h3o 20:28 08.avgust 2015.

    ko se bodo vsi to naučili, bodo pa koone ponoči :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:22 08.avgust 2015.

    Jz nevem...da se folk še zdej ni naučil da se potuje ponoč ne pa podnev. Sej vsi pravjo da od 12-16 nimaš kej delat zuni kaj šele v razgretem avtomobilu. Očitno so ljubitelji savne.