Šport > Nogomet
18 ogledov

Prometna nesreča Arsenalovega branilca

Koscielny Giroud Mertesacker Arsenal Sunderland Premier League Anglija liga prve EPA
"Mertesacker ni pripravljen za igro. Do konca tedna bi se moralo njegovo stanje izboljšati," je povedal trener "topničarjev" Arsène Wenger.

Branilec Arsenala in nekdanji nemški reprezentant Per Mertesacker je bil v ponedeljek udeležen v prometni nesreči, ki pa se je za "presneto velikega Nemca" na srečo razpletla brez resnejših posledic.

Nekdanji član Werderja se je v hudem nalivu vračal s treninga in izgubil nadzor nad vozilom ter trčil v zaščitno ogrado na avtocesti. Čeprav poškodb ni utrpel, bo očitno zaradi manjšega šoka izpustil sredino tekmo v Zagrebu, kjer bo Arsenal na tekmi prvega kroga skupinskega dela Lige prvakov gostoval pri Dinamu.

"Mertesacker ni pripravljen igrati. Do konca tedna bi se moralo njegovo stanje izboljšati," je dejal trener londonskega moštva Arsène Wenger.

Branilec Arsenala bi lahko za postavo znova konkuriral za naslednji ligaški derbi proti Chelseaju, ki bo na sporedu po prvih evropskih preizkušnjah, toda v zadnjem času Wenger v osrčju obrambe v vsakem primeru pogosteje računa na Laurenta Koscielnyja in Gabriela Paulisto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.