Slovenija > Črna kronika
346 ogledov

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Prometna nesreča Profimedias
Na cesti Trbovlje - Zagorje ob Savi je ob 11.30 prišlo do hude prometne nesreče, ki je zahtevala eno življenje.

Po doslej zbranih obvestilih policije sta bili v nesreči udeleženi dve vozili; tri osebe so utrpele lažje poškodbe, eden izmed potnikov, komaj 17-letni fant, pa je na mestu nesreče umrl.



18-letni voznik osebnega vozila znamke Seat ibiza je vozil po glavni cesti iz smeri  Trbovelj proti Zagorju ob Savi, kjer je  pred Zagorjem na delu ceste, ki pripelje v ostrem levem ovinku domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčilo v vozilo znamke Fiat doblo, 32-letnega voznika, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

V nesreči sta 18- in 32-letna voznika utrpela lažje poškodbe, lažje poškodbe je utrpel tudi 18-letni potnik spredaj desno v vozilu Seat ibiza, medtem ko je bil 17-letni potnik zadaj v vozilu Seat ibiza huje poškodovan in z reševalnim vozilom odpeljan v SB Trbovlje, kjer pa je kmalu po nesreči zaradi posledic poškodb umrl.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilka. Cesta je bila ob 14.20 za promet še vedno zaprta. Fotografije so objavili na portalu Zasavske onlajn novice.