Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Umrl 59-letni motorist

Prometna nesreča Andrej Leban
Pri Litiji se je smrtno ponesrečil motorist.

Okoli 14.25 se je pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva motorista. 59-letni motorist je vozil po regionalni cesti iz smeri Cerovice proti Šmartnem pri Litiji. Za njim je vozil 63-letni voznik motorja.

Ko sta pripeljala iz desnega v ostri levi ovinek in nato v ravnino, je 59-letni motorist izgubil oblast nad motorjem. Pričelo ga je zanašati po vozišču, zaradi česar je trčil desno v varovalno ograjo ob cesti, z motorjem padel po vozišču ter obležal na vozišču. 63-letni motorist, ki je vozil za njim, se je umikal v levo, vendar je kljub temu trčil v motorno kolo 59-letnika in padel po tleh. 

59-letni voznik motorja je umrl na kraju nesreče, 63-letni voznik motorja pa ni bil huje poškodovan. 

Komentarjev 5
  • malonaokoli 19:30 29.marec 2016.

    nočejo sprejeti dejstva, da Slovenske ceste niso varne niti za avtomobile, kaj šele za motorje...ob vseh luknjah, vdolbinah, gladki površini, razpokah, tolmunčkih čez cesto, da o kvaliteti flik ne govorim...katastrofa, ceste so za Patrio primerne.

  • Avatar Leon
    Leon 09:24 29.marec 2016.

    Slovenske ceste so smrtni poligon za voznike ! Motoristi so skupina, ki lahko vpliva na oblastneže in jih prisilijo za urejenost in vzdrževanje cest .Tudi avtomobilisti .....AMZS ,AVP in ostale AVTO_MOTO organizacije bi morali bolj agresivno nastopat zoper takšno lahkomiselnost ...prikaži več in aroganco vladnih služb do cest za katere plačujemo prispevek ob registraciji . VSI NA CESTE ,pa da vidimo kdo bo zmagal.

  • Vojko Renko 20:06 28.marec 2016.

    Žal jima tudi blagoslov maloprej ni pomagal.