• Čet 17 do 24 °C
  • Pet 18 do 23 °C
  • Sob 15 do 23 °C
več na vreme.net

nova priložnost

0 komentarjev

Prošt bo sloves popravljal v Nemčiji

Slovenski rokometni vratar Primož Prošt bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Potem ko je zaradi stavniške afere moral zapustiti francoski Montpellier, je nove izzive našel pri nemškem prvoligašu iz Göppingena. Klub je danes potrdil, da je s slovenskim reprezentantom sklenil pogodbo do konca sezone.

Ž. J. / Göppingen / STA

 

Primo Prošt je Sloveniji pomagal do najboljše uvrstitve (4. mesto) na svetovnih prvenstvih v rokometu. (Foto: EPA)

Primož Prošt se je moral zagovarjati zaradi stavniške afere v francoskem Montpellieru.  
Kot so sporočili v klubu, so se s Proštom srečali že na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v Španiji, kjer je bil slovenski vratar eden ključnih členov za končno četrto mesto slovenske ekipe na SP.

"Primož Prošt je bil z nami povsem odkrit in je predstavil celotno dogajanje. S predčasno prekinitvijo pogodbe v Montpellierju je bil že dovolj kaznovan, in ker je bil naš občutek dober, smo sklenili, da mu ponudimo novo priložnost," je pojasnil direktor kluba Gerd Hofele.

"V Franciji sem naredil veliko napako. Vesel sem, da imam priložnost pri Göppingenu spet popraviti svoj sloves na športnem terenu," pa je za klubsko spletno stran dejal Prošt. Göppingen je po 19 krogih nemške lige na desetem mestu s 16 točkami.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima