Šport
13 ogledov

Prošt bo sloves popravljal v Nemčiji

prošt špiler rokomet slovenska rokometna reprezentanca EPA
Slovenski rokometni vratar Primož Prošt bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Potem ko je zaradi stavniške afere moral zapustiti francoski Montpellier, je nove izzive našel pri nemškem prvoligašu iz Göppingena. Klub je danes potrdil, da je s slovenskim reprezentantom sklenil pogodbo do konca sezone.

primož prost | Avtor: EPA EPA
Kot so sporočili v klubu, so se s Proštom srečali že na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v Španiji, kjer je bil slovenski vratar eden ključnih členov za končno četrto mesto slovenske ekipe na SP.

"Primož Prošt je bil z nami povsem odkrit in je predstavil celotno dogajanje. S predčasno prekinitvijo pogodbe v Montpellierju je bil že dovolj kaznovan, in ker je bil naš občutek dober, smo sklenili, da mu ponudimo novo priložnost," je pojasnil direktor kluba Gerd Hofele.

"V Franciji sem naredil veliko napako. Vesel sem, da imam priložnost pri Göppingenu spet popraviti svoj sloves na športnem terenu," pa je za klubsko spletno stran dejal Prošt. Göppingen je po 19 krogih nemške lige na desetem mestu s 16 točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.