Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Prsata lepotica postala model leta

Kate Upton
1/2
Reuters
Preteklo modno leto je gotovo zaznamovala britanska manekenka Kate Upton, zato naziv model leta ni presenečenje.

Svetlolasa Kate Upton je zaslužna tudi za to, da se je seksapil zopet vrinil v modni svet. Nagrado model leta, ki jo bo manekenka prejela na jutrišnji podelitvi nagrad style v New Yorku, vsako leto podelijo manekenki, ki je imela najuspešnejše poslovno leto in ki je v preteklem letu zaznamovala modni svet. Podelitev nagrade bo hkrati otvorila teden mode v New Yorku.

Zablestela v bikinju

Po tem, ko se je leta 2011 prvič pojavila na naslovnici revije Sports Illustrated, na kateri je blestela v bikiniju, je Kate morala vložiti kar nekaj truda, da je iz naslovnic in modela za kopalke prišla do modnih brvi visoke mode. Pri tem ji je gotovo pomagala predstavitev v brazilskem in ameriškem Vogueu. Prava senzacija in paša za oči je bila tudi njena druga, februarska naslovnica za Sports Illustrated, na kateri je mlada Britanka pri minus 35 stopinjah Celzija pozirala v belem bikiniju sredi ledenika na Antarktiki.

Poleg tega da ima za seboj tudi uspešno sodelovanje s slavnima supermanekenkama Kate Moss in Giselle Büdchen – skupaj so postale zaščitni obraz linije nakita Davida Yurmana, se je Uptonova preizkusila tudi v igralskih vodah. S Cameron Diaz in Laslie Mann je posnela film The Other Woman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.