Svet
114 ogledov

Prva dama Poljske ignorirala Trumpa

Donald Trump Andrzej Duda
Veliko pozornosti med obiskom predsednika ZDA na Poljskem je pritegnila gesta poljske prve dame, ki je ignorirala ameriškega predsednika.

Posnetek trenutka, ko je prva dama Poljske Agata Kornhauser-Duda ignorirala Donalda Trumpa, ki se je z njo hotel rokovati, je postal pravi mali hit. 

Kornhauser-Duda je namesto Trumpu, ki je že iztegnil roko v njeno smer, roko najprej dala ameriški prvi dami. Kasneje je roko dala tudi Trumpu, a ta - kot je razbrati z izraza na njegovem obrazu - zagotovo ni pričakoval, da bo na vrsto prišel šele drugi. 

 

Komentarjev 4
  • 108 19:56 11.julij 2017.

    na Poljskem predsednik Duda in Agata Kornhauser-Duda so maral ;] vem to ker sem Poljak. Se to ne predsednik, edini je lutka v rokah Kaczynski. Poljska zdaj razdeljena jo tisti duševno bolan ljudih. Na Sloveniji so sekularizacija. Na Poljskem imamo ...prikaži večo duševno bolan ljudih ki so podobni muslimanskih fundamentalistov. če menite drugače kot oni (Duda, Kaczyński, Rydzyk) potem pa pravijo, da ste levičari! sem nepoganski! sem cisty Evropevski clovek, cisti Poljak. jaz ne verjamem v judeo- muslimansko-krščansko boga! zaključek da sem proti priseljencem. Lep Pozdrav iz Poljska

  • Avatar praufo
    praufo 19:56 11.julij 2017.

    melania first !

  • kapibara 19:56 11.julij 2017.

    Dobil je travmeSpat no migu :-)