Šport
15 ogledov

"Nisem videl namernega igranja s komolcem"

Karapetrović Kalcer Radomlje Olimpija Ljubljana SPS/NkOlimpija
Nogometaši Olimpije so jesenski del prvenstva zaključili s porazom v Kopru (1:2), po dvoboju pa so bili v taboru zmajev precej nezadovoljni zaradi izključitve napadalca Aleksandra Rodića.

"Ne želim iskati izgovorov, a v takšnem stanju, kot smo bili v Kopru, bi nam Rodićeve izkušnje v nadaljevanju prišle še kako prav. Osebno nisem videl namernega igranja s komolcem, ampak sodnikova je zadnja. Uvodnih deset minut po izključitvi smo dobro stali na igrišču in poskušali s protinapadi ogroziti domača vrata. Nato pa se je pripetila nova poškodba. Ni kaj, moramo dvigniti glave in usmeriti misli h pripravam na spomladanski del prvenstva," je ključne dogodke dvoboja za spletno stran kluba opisal trener Olimpije Darko Karapetrović.

Burgič zapravil točko

Ljubljančani so po domačem neuspehu s Krko klonili tudi v Kopru in tako izgubili stik z moštvi z vrha lestvice. "Vedeli smo, da nas čaka zahtevno srečanje. Luka Koper je ne glede na položaj na lestvici zelo dobro moštvo, ki je tokrat izkoristilo našo nepazljivost v obrambnih vrstah. Oba zadetka smo si zakuhali sami, a tako pač je v nogometu. Ni skrivnost, da smo se skozi celoten teden pripravljali na novo zmago. Kljub številnim težavam s poškodbami, smo se uspeli nekako sestaviti in prikazati solidno igro v 1. polčasu," je bil s prvim delom dvoboja, v katerem so zmaji prišli do minimalne prednosti, zadovoljen Karapetrović.

Nadaljevanje je minilo v znamenju kanarčkov, ki so ob številčni premoči prišli do prednosti, priložnost za izenačenje pa je globoko v sodnikovem podaljšku z enajstmetrovke zapravil Miran Burgić.

Poraza nista bila v načrtih

"Po zmagi proti Domžalam pred dvema tednoma smo vse skupaj želeli potrditi še na tekmah s Krko in Luko Koper. Ni nam uspelo zaradi različnih razlogov, o katerih pa sedaj ne bi želel na široko razpredati. V naslednjih dneh bo še dovolj časa za podrobnejšo analizo letošnje jeseni. Glave so v tem trenutku še vroče, najprej moramo stopiti na realna tla, se umiriti in potegniti črto. Jasno pa je, da nikakor ne moremo biti zadovoljni z zadnjima porazoma. To vsekakor ni bilo v naših načrtih," je zaključil Karapetrović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.