Avto
68 ogledov

Novi renault megane

Renault megane
1/7
Renault
Renault je potem, ko so na splet ušle uradne fotografije serijskega megana, predstavil nekaj novosti nove generacije.

Fotografije, ki so očitno povsem uradne, a bi morale biti še nekaj dni skrite pred širšo javnostjo, so prvi objavili pri italijanski spletni strani Carspassion.it. Kmalu zatem so se pri Renaultu odločili, da tudi sami ponudijo prve uradne fotografije in prve informacije v povezavi z novo generacijo megana.

Še več fotografij na spodnji povezavi:

 

Megane četrte generacije je očitno prestavil v visoko prestavo, s katero želi uloviti najboljše modele v najpomembnejšem evropskem avtomobilskem segmentu. 

C razred bo tako bogatejši za oblikovno zelo atraktiven avto, saj megane v marsičem črpa po pred tedni razkritem modelu talisman (zanimivo Renault hkrati predstavlja novinca v C in D segmentu). To pomeni svojstvena in velika sprednja svetila z veliko LED "kljuko", kupejevsko napeto streho in vodoravnimi zadnjimi svetili. 

Dosedanji megane iz leta 2008, ki je bil najstarejši model v Renaultovi ponudbi, bo šel hitro v pozabo tudi zaradi nove notranjosti, ki deluje zelo sodobno in vključuje velikanski multimedijski zaslon na osrednji armaturi po vzoru espaca. Pri Renaultu trdijo, da bo kakovost izdelave na precej višjem nivoju.

Pri motorjih gre pričakovati dodelave obstoječih agregatov, morda pa bo megane presenetil tudi s kakšnim povsem novim. Bržkone bo kmalu sldila tudi različica RS, ki bo glede na razvoj tekmecev verjetno ciljala na moč blizu 225 kW (300 KM).

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.