Magazin > Film & Glasba & TV
128 ogledov

Prvi napovednik za film Hitri in drzni 8!

hitri in drzni
1/7
Žurnal24 main
Film Hitri in drzni 8 v kina prihaja aprila 2017.

Po tragični smrti Paula Walkerja, od katerega smo se ganljivo poslovili v uspešnici Hitri in drzni 7, se dirkaška družina aprila prihodnje leto vrača na velika platna. Najnovejše poglavje, ki služi kot prvi del nove trilogije, je režiral F. Gary Gray, ki stoji za lanskoletno uspešnico Straight Outta Compton. Menjava režiserja ni edina novost, saj se družini Hitrih in drznih pridružujeta tudi dve oskarjevki - Charlize Theron, ki se je za volanom mojstrsko odrezala kot Furiosa v filmu Pobesneli Max: Cesta besa, ter ena najbolj vsestranskih in priznanih igralk Helen Mirren.

ZANIMIVOSTI:

  • Hitri in drzni 8 so prvi hollywoodski film, ki je bil posnet na Kubi. Med ostalimi lokacijami snemanja so še Islandija, Atlanta, Cleveland in New York. Prvič sploh so prizore za franšizo snemali v New Yorku, medtem ko so na Islandiji posneli prizor z največjo eksplozijo, kar so jih snemali na Islandiji.
  • Sedmi del je bil posvečen tragično preminulemu Paulu Walkerju, osmi del pa bo, po besedah Vin Disela, "od Paula", saj mu je slednji pred smrtjo povedal, da je snemanje osmega dela potrjeno.
  • Filmski ekipi se v osmem delu pridruži oskarjevka Chalize Theron, ki bo imela glavno vlogo negativke. To pa bo tudi prva ženska glavna vloga negativke v franšizi Hitri in drzni.
  • Med snemanjem se je iskrilo med glavnima igralcema Vinom Dieselom in Dwaynom Johnsonom. Diesel, ki je pri filmu sodeloval tudi kot producent, naj bi zadnjo minuto odpovedal nekaj prizorov, ki bi jih moral posneti Johnson. Med drugim naj bi Diesel celotno filmsko ekipo večkrat pustil čakati več ur, preden se je pojavil na snemanju. Na vse skupaj se je The Rock odzval na svojem Instagramu, kjer je pohvalil ekipo, vse svoje soigralke in soigralce, a dodal, da so nekateri soigralci preveč strahopetni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.