Magazin
80 ogledov

Big Brother je dobil svojo kraljico

Dragan BB
1/19
Voyo
Zmagovalka letošnje sezone resničnostnega šova Big Brother je Mirela. Kot je povedala za zurnal24.si, se počuti: "Odlično, zaljubljeno, srečno."

Mirela je zmagovalka letošnjega resničnostnega šova Big Brother. "Jaz sem čisto v šoku. Srečna, sploh ne morem k sebi priti. O moj bog, sem v šoku," so bile prve besede letošnje zmagovalke ob prihodu v studio. "Prepričana sem bila, da bo zmagal Klemen, za katerega so govorili, da ima veliko podpore," je še povedala. To je njen nov začetek, čas za poslovno žensko in slovo od razočarane gospodinje. Kot je še dejala, bo v svojem življenju dala prostor ljubezni.

Naši novinarki v studiu je v prvi izjavi za medije dejala, da se počuti "odlično, zaljubljeno, srečno". Mirela pravi, da so dnevi gospodinje za njo. Odločena je, da bo odprla svoj salon in poskrbela, da nikoli več ne bo odvisna od nikogar. 

Tako so odhajali

Kot prvi je izpadel Dragan, ki je dobil najmanj glasov med superfinalisti. "Marsikaj bom pogrešal, spovednice pa ne," je ob koncu svojega bivanja v hiši dejal Dragan, ki je bil s svojim bivanjem v hiši zadovoljen. Na vprašanje, če je imel premočne nasprotnike, da je zato dobil najmanj glasov, je odvrnil, da mogoče. Draganu je sicer po anketi priljubljenosti kazalo najbolje

Kot drugi je izpadel Jasmin. "Ko sem jih prvič slišal, sem si rekel, da sem zmagal," je ob prihodu v studio dejal Jasmin, ki je bil navdušen nad publiko pred studiem. "Ponosen sem nase, na ljudi, ki so mi stali ob strani in mi niso pustili, da obupam. Marsikaj sem se naučil. Glavno je pa to, da ne smeš soditi ljudi, če ne poznaš njihove zgodbe," je povedal Jasmin. Kaj se bo zgodilo z njim in Almo? Jasmin pravi, da bo to jasno kmalu. "Zmagal sem. Ni mi žal niti za malo, da nisem zmagal," je dejal Jasmin, ki je sicer navijal za Erika. 

In prav Erik je bil naslednji, ki je zapustil hišo Big Brother. Ovojnico z imenom tretjega izpadlega je v hišo prinesel Alen, rezultat pa je prebrala Mirela. "Nisem pričakoval, da bom med tremi," je vidno čustven dejal Erik. Zmago je privoščil Mireli, zase pa dejal, da bi lahko še ostal v hiši Big Brother. Eno velikih vprašanj ob njegovem prihodu iz hiše je povezano z Mašo. Erik se je pripravljen pogovoriti, seveda, če bo Maša to hotela.

Na drugo mesto se je po številu glasov uvrstil Klemen, ki je dejal, da je zmagala kraljica šova, ki si to zasluži. Dejstvo, da je bil tako blizu zmagi, ga ne bo premamila, da bi srečo poskusil še kje drugje. Zanj je bila ena izkušnja v resničnostnem šovu dovolj, "še preveč. Predolgih je 105 dni," je komentiral Klemen.

Komentarjev 3
  • romy 17:27 10.junij 2016.

    podn od 100ih podnov,hvalabogu da nas ne bodo več napadali z raznimi-kvazi novicami....

  • maresem 06:57 10.junij 2016.

    Fuknjeno do amena!

  • dragec 23:23 09.junij 2016.

    BRAVO MIRELA