Šport
26 ogledov

Prvi vratar na izhodnih vratih?

Andy Chiodo Matic Klanšek Velej
Vse kaže na to, da bo Telemach Olimpija bitko za nastop v končnici Lige EBEL nadaljevala brez pomoči prvega vratarja Andyja Chioda, ki je prejel mamljivi ponudbi iz finske in švicarske lige.

"Andy Chiodo je v zadnjih tednih dobil nekaj ponudb za igranje v drugih klubih. Z Andyjem smo bili vseskozi v stiku, očitno pa je želja po spremembi kluba in iskanju priložnosti za zaključek te in začetek naslednje sezone tako močna, da želi naš odlični vratar zapustiti Ljubljano," so sporočili iz vodstva Telemach Olimpije.

Končni dogovor še ni dosežen

Trenutno zadnjeuvrščena zasedba Lige EBEL bi se ob odhodu svojega prvega vratarja znašla v izredno težavnem položaju, a bo vodstvo kluba Chioda težko zadržalo. "Že ob podpisu pogodbe smo se zavedali, da bomo morali za tako uveljavljenega vratarja pristati na določene kompromise glede možnosti predčasnega odhoda, vseeno pa smo upali, da se to ne bo zgodilo in smo do zdaj nekajkrat zavrnili predlog za odhod," so še zapisali na uradni spletni strani kluba, ki naj bi izkušenemu kanadskemu vratarju redno izpolnjeval vse pogodbene obveznosti: "Klub je do igralca izpolnil vse obveznosti, skladno z določili pogodbe. Končni dogovor glede odhoda med klubom in igralcem še ni dosežen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.