Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Prvi vroči stol je zapolnjen

tina, marko voyo.si
Manj kot je tekmovalcev v bitki za glavno nagrado, težje se je odločiti, koga nominirati. Zato se je rdeča skupina odločila za posebno taktiko.

Tekmovalci v šovu Gositlna išče šefa so se pred nominacijami znašli v zagati, saj so se med njimi stkale posebne vezi. Zaradi tega so se zelo težko odločili, komu dati svoj glas.

Ker je na tokratnem izzivu izgubila rdeča ekipa, je prvi nominiranec prišel iz njihove skupine. Rdeči so opravili žreb in tako podelili svoje glasove. Po tem, ko so vsi povedali svoje, je največ nominacij, štiri, prejela Tina. Edi je izbral Tino, ker ima najmanj kuharskega znanja. Almir je dejal, da ji manjka samozavesti, zaradi česar ji bo vedno težje in bo to prihajalo vedno bolj do izraza. Damjan je bil prav tako mnenja, da sta Anže in Marko močnejši člen v rdeči kupini, zaradi česar je svoj glas dal Tini. "Kot vodja, če zmagaš, si car, če izgubiš si luzer in si kriv za vse. Tako, da sem se odločil za Tino," je svojo odločitev utemeljil Anže. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.