Šport > Nogomet
56 ogledov

18-letni navijač do smrti zabodel prijatelja

marco veratti EPA
Osemnajstletni navijač Paris Saint-Germaina je do smrti zabodel prijatelja, ker ga je ta dražil na račun sramotnega poraza proti Barceloni.

Paris Saint-Germain je v sredo postal prva ekipa v zgodovoni, ki je v Ligi prvakov zapravila štiri gole prednosti in kljub izjemnemu izhodišču po prvi tekmi ostala brez napredovanja v naslednji krog.

Francoski prvak je na Parku princev ponižal Barcelono (4:0) ter se z nogo in pol že uvrstil med najboljših osem v Evropi, a se Katalonci niso predali in na domačem Camp Nouu odgovorili z izidom 6:1 ter tako poskrbeli za enega najodmevnejših preobratov v nogometni zgodovini.

Epski preobrat španskega prvaka je razveselil številne navijače po vsem svetu, medtem ko so bili podporniki pariškega kluba neutolažljivi.

Novica o tragičnem navijaškem incidentu prihaja iz glavnega mesta afriške države Gabon, kjer je 18-letni navijač Paris Saint-Germaina v vrat zabodel prijatelja, ki se je norčeval iz poraza njegove ekipe. Žrtev je umrla na licu mesta, domnevno okajeni storilec pa je dejanje priznal ter zatrdil, da prijatelja ni nameraval ubiti.

Po poročanju francoskih medijev je bil 18-letnik pod vplivom alkohola, prijatelja pa je zabodel zaradi nenehnih zbadljivk na račun njegovega najljubšega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.