Šport > Nogomet
5 ogledov

PSG potrdil prihod di Maríe

angel di maria Reševalni pas/Twitter
Francoski prvak Paris Saint-Germain je potrdil prestop argentinskega reprezentanta Ángela di Maríe.

Zdaj že nekdanji član angleškega Manchester Uniteda je s Parižani podpisal štiriletno pogodbo, prestop pa je vreden 63 milijonov evrov.

Manchester United je pred letom dni na račun Reala Madrida za Argentinca nakazal 85 milijonov evrov, po enem letu pa 27-letnik zapušča Old Trafford. Prestop so potrdili tudi rdeči vragi, ki so ofenzivnemu vezist zaželeli veliko sreče. PSG je za Angela di Mario odštel drugo najvišjo odškodnino v zgodovini kluba, milijon več jih je stal urugvajski napadalec Edinson Cavani.

"Zelo sem ponosen in komaj čakam, da bom nosil barve Paris Saint-Germaina. Želim zmagati vsako tekmovanje, tako v Franciji kot Evropi. Želim si zmage v ligi prvakov, to so sanje vsakega nogometaša. Vse bomo storili, da prinesemo najpomembnejšo evropsko lovoriko v Francijo in navijačem," so bile prve besede 27-letnika.

Argentinec je tretji novinec v vrstah Parižanov, pred njim sta na Park princev prišla nemški vratar Kevin Trapp in francoski vezist Benjamin Stambouli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.