Šport > Nogomet
20 ogledov

Navijači PSV-ja Shawu poslali šopek

luke shaw EPA
"To je način, na katerega je potrebno ravnati z nasprotniki v profesionalnem nogometu," je dejal predstavnik kluba navijačev PSV Thijs Slegers.

Luke Shaw bo prestal še drugo operacijo desne noge, ki si jo je zlomil na torkovi tekmi Lige prvakov proti PSV Eindhovnu. Povratek v elitno evropsko tekmovanje je bil za United že tako grenek zaradi poraza (1:2), po štartu Héctorja Morena pa je v prvem polčasu z grozljivo poškodbo obležal še njihov levi bočni branilec.

Angleški reprezentant je še vedno v Eindhovnu, kjer ga zdaj čaka že druga operacija, v "mestu luči" pa bo opravil tudi prvo etapo dolge poti do končnega okrevanja. Medtem, ko je nekdanji član Southamptona čakal na drugo operacijo, so se navijači PSV izkazali z lepo gesto in mu v bolnišnico poslali šopek cvetja.

"To je način, na katerega je potrebno ravnati z nasprotniki v profesionalnem nogometu," je dejal predstavnik kluba navijačev PSV Thijs Slegers.

Nizozemski Goal je potrdil, da sta Shawa v bolnišnici obiskala tudi Moreno in trener PSV Philipp Cocu. "Pozanimali smo se, če je Luke naklonjen obisku in izkazali smo mu našo podporo," je za NOS povedal Cocu. "Na srečo je največjo bolečino že dal skozi. Ponudili smo mu pomoč in vprašali, če je kaj, kar bi lahko storili. Zelo dobro je bilo tudi za Morena. Vse to je nanj močno vplivalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.