Šport > Nogomet
31 ogledov

PSV sprejel ponudbo za Matavža

Matavž AIK Stockholm Solna PSV Eindhoven Evropska liga Lorentzson EPA
Slovenski reprezentančni napadalec se bo, kot kaže, za zajetno vsoto preselil v Tatarstan.

Slovenski nogometni reprezentant Tim Matavž je tik pred prestopom iz nizozemskega velikana PSV v ruski Rubin Kazan, saj je moštvo iz Eindhovna sprejelo ponudbo za napadalca.

Matavž je v PSV prestopil leta 2011, pred tem pa je igral za Gorico in Groningen. Rubin naj bi Nizozemcem za Matavža odštel okoli osem milijonov evrov.

Cocu ga ni hotel več

V tej sezoni Matavž ni bil v načrtih trenerja Phillipa Cocuja. "Trener je prepričan, da ima PSV dovolj napadalcev, želel je, da Matavž zapusti klub," je dejal tehnični direktor PSV-ja Marcel Brands.

Matavž je za nizozemsko ekipo letos na 15 tekmah dosegel štiri gole, za Slovenijo je doslej zbral 27 nastopov, med strelce pa se je vpisal 10-krat. Rubin se je v sklopu letošnje Evropske lige meril tudi z Mariborom. Tatari so v Ljudskem vrtu slavili (2:5), na svojem stadionu pa remizirali s slovenskimi prvaki (1:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.