Šport > Nogomet
27 ogledov

Pučko bo oblekel dres Osasune

Matej Pučko twitter Osasuna
Tako pri Osasuni kot pri Luki Koper so potrdili, da bo Matej Pučko to sezono igral v Španiji kot posojen nogometaš. Dogovor v naslednjem letu predvideva dokončen odkup.

Matej Pučko je v soboto opravil zadnji trening z Luko Koper. Vsaj za leto dni bo namreč rumeno-modri dres zamenjal za rdeče-črnega.

"Pučko, ki ga v španskih medijih označujejo tudi za zveznega igralca je s soglasjem vodstva koprskega ligaša, ki je s Španci v minulih dneh sklenilo dogovor o posoji, danes odpotoval na sever Španije. Enaindvajsetetnega napadalca je Luka Koper za leto dni posodila Osasuni. Ob plačilu odškodnine lahko nato prestopi k Špancem," so o prestopu svojega člana k španskemu drugoligašu zapisali pri kanarčkih.

Bivši španski dolgoletni prvoligaš, se je lani sicer komajda izognil izpadu v tretji rang španskega nogometa, klub s severovzhoda države je tekmovanje v Ligi Adelante namreč zaključil na 18. mestu.

Nekdanji član Veržeja, Mure 05 in Aluminija je pričel svojo peto sezono v dresu rumenomodrih, za katere je zbral 134 ligaških nastopov, dosegel pa tudi 23 zadetkov. Blestel je tudi v tokratnih kvalifikacijah za Ligo Evropa, kjer je proti islandskem Vikingurju dosegel dva zadetka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.