Magazin > Odnosi in prosti čas
829 ogledov

Punce pozor! To so najboljši nasveti za samozadovoljevanje

samozadovoljevanje Profimedias
Bralke spletne strani Woman's Health so delile vroče nasvete in izbrale najbolj vroče pripomočke, ki bi jih v svoji nočni omarici morala imeti vsaka ženska.

Steklene erotične igračke. So trde in zelo hitro prilagodijo temperaturo. Za dodaten užitek jih pred samozadovoljevanjem za kratek čas lahko položite v zmrzovalnik. Igračke naj bodo profesionalne, saj je vtikanje steklenih predmetov v vagino lahko sicer precej nevarno početje. 

Odkrite svojo točko G. Lažje jo boste našle, če boste vzburjene, saj takrat malce nabrekne. S sredincem počasi prodirajte v vagino, ko bo prst približno na polovici, pa naj bi na zgornji steni nožnice začutile hrapav gumbek oziroma površino. In cilj je pred vrati ...

Vodoodporni vibrator v kombinaciji z ročko za tuširanje. Curke ročke za tuširanje usmerite v klitoris, z vibratorjem pa dražite točko G. Vmes menjajte intenzivnost curkov. Bralke omenjene spletne strani pričajo o nebeških užitkih.

Mini vibrator in draženje anusa. Še ena orgazmična kombinacija naj bi bilo draženje G točke z vibratorjem in sočasno masiranje anusa.

Ročni masažni aparat. Čeprav ni namenjen za draženje klitorisa, naj bi menda delal čudeže, ker je precej grob, pa vmes položite brisačko. Ženske prisegajo na Hitachijev Magic Wand. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.