Šport > Moto športi
50 ogledov

Puščavskemu lisjaku izgubili prtljago

Miran Stanovnik Ekipa Mirana Stanovnika
Miranu Stanovniku, ki bo jutri pričel naporni reli Dakar, so na na poti iz Slovenije v Peru izgubili prtljago. Nujno potrebno opremo naj bi dobil komaj nekaj ur pred startom.

Kot so sporočili iz njegove ekipe, je motociklist Miran Stanovnik naletel na prvo resno težavo še pred uradnim začetkom letošnje preizkušnje vztrajnostnega relija, ki poteka skozi Peru, Argentino in Čile.

Nekje med Brnikom in Limo se je namreč izgubila njegova prtljaga vključno z nekatero za dirkanje nujno potrebno opremo. A organizatorji so razumeli njegovo težavo in mu tudi brez te omogočili opravljanje tehničnega pregleda, medtem ko je letalska družba obljubila, da bo prtljago dobil danes pozno zvečer, torej le nekaj ur pred štartom prve etape.

Miran po besedah njegovih sodelavcev vseeno ostaja miren in osredotočen na dirko: "Moja največja želja je pripeljati do Santiaga v Čilu, torej do cilja. Kar pa se tiče uvrstitve, pa bom zadovoljen z uvrstitvijo okrog 20. mesta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.